Horoscop Horoscop Balanță 27 iulie – 2 august 2015

Sensibilitatea ta ajunge la cote ridicate și tot ceea ce se spune la adresa ta te nemulțumește. Simți că toți cei din jur au un dinte împotriva ta, deși acest lucru nu este adevărat sub nicio formă. După ziua de joi, tranșezi în mod cu totul categoric o dispută cu cineva din casă. Nu faci niciun fel de compromis, ci spui exact ceea ce crezi chiar dacă asta înseamnă ca jumătate din familie să te evite.

La capitolul cuplu nu se întrevăd transformări uriașe, așa că te bucuri de momente de liniște. Dacă ești singur, în weekend se ivesc șansele unei întâlniri romantice cel puțin interesante și dacă îți vei deschide suficient sufletul s-ar putea să descoperi că persoana din fața ta are multe în comun cu tine.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 08.10.2024

Aceasta este una dintre acele zile în care mergi pe stradă și, dintr-o dată, auzi un artist stradal cântând. Brusc, picioarele tale încep să se miște și în curând dansezi. Te vei trezi dansând pe tot parcursul drumului. Nu va dura mult să te apuci de mișcare. Odată ce începi, s-ar putea să-ți fie greu să te oprești. Mergi cu asta!

Horoscop de ieri

O separare temporară de partenerul tău romantic ar putea să te agite. Ești îngrijorat că prietenul tău te-a uitat? Aceasta este probabil o reacție exagerată, dar insecuritățile tale îți joacă feste. Găsește o distragere. Fii încrezător. Apelurile telefonice de la prietenul tău ar trebui să îți ofere liniște. Poate că singura modalitate de a depăși această situație este să rămâi ocupat până când partenerul tău se întoarce.

Horoscop Balanță 27 iulie – 2 august 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului